Social

#prognoza meteo #meteo

Vreme de iarna. Ce ne asteapta in weekend

Vreme rea in toata tara. Ploi, vant si chiar ninoare - acestea sunt ingredientele acestui weekend, asa ca mai bine va pregatiti de un sfarsit de saptamana in casa. 

Administraţia Naţională de Meteorologie anunta ca, de sâmbătă, ora 16.00, până duminică, la ora 10.00, vor fi sub avertizare cod galben de ploi si vant judeţele Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinţi, Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Braşov şi Sibiu.

În Banat, Oltenia, nordul Munteniei, se vor cumula cantităţi de apă de 20-25 de litri pe metru pătrat şi izolat, îndeosebi în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali, peste 40-50 de litri pe metru pătrat. Vântul va avea viteze la rafală de 50-55 de kilometri pe oră.

La munte, la peste 1.800 de metri altitudine, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, precipitaţiile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. Începând de duminică dimineaţă, codul galben va cuprinde aproape întreaga ţară, cu excepţia judeţelor Satu Mare, Bihor, Sălaj şi Cluj, fiind anunţate precipitaţii până luni, la ora 18.00. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea