Social

#vreme calda #vreme #prognoza #prognoza meteo

Vreme cu temperaturi-surpriza la inceput de saptamana

Vremea va fi foarte calduroasa in zilele de luni si marti ale acestei saptamani. Astfel ca temperaturile vor ajunge la valori cu mult peste cele normale pentru luna noiembrie.

Luni, vremea va fi calda in majoritatea regiunilor tarii, mai ales in vestul, nordul si centrul tarii. Vantul va sufla mai accentuat in zona de munte, in special seara. Temperaturile maxime se vor situa insa intre 14 si 23 de grade Celsius.

Marti, valorile termice vor urca si mai mult, astfel ca in Lunca Dunarii temperatura maxima va ajunge la 24 de grade Celsius.

Cerul va prezenta insa unele innorari temporare, in special in vestul si nord-vestul tarii, unde vor fi si averse slabe. In cursul noptii, ploile vor acoperi insa intreaga jumatate a nord-vestului tarii, iar in Maramures si in zona de munte cantitatile de apa vor fi destul de insemnate. In zonele extracarpatice, dimineata, se va semnala, izolat, ceata.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea