Social

# vrea bucuresti #vremea munte #vremea mare #vremea weekend

Vreme capricioasa. Ce ne asteapta la sfarsit de saptamana

Vreme instabila in urmatoarele zile, asa ca nu plecati de acasa fara umbrela. Temperaturile scad in Bucuresti, ajungand la normalul termic pentru aceasta perioada, iar la mare perioadele insorite alterneaza cu aversele de ploaie.

Dupa o zi de miercuri capricioasa, joi cerul va fi temporar noros si trecator vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul nu va trece de moderat, iar temperatura maxima va fi de 27 de grade Celsius. Vineri vremea va fi in general frumoasa cu cer variabil. La amiaza vor fi in jur de 28 de grade, mai apropiat de normalul termic de 26-28 de grade. 

Vineri cerul va fi variabil, insa dupa-amiaza si la inceputul noptii vor fi averse locale, furtuni si intensificari de scurta durata ale vantului. 

Sambata se anunta vreme buna, conditiile de ploaie vor fi reduse si vantul va sufla intre slab si moderat. Temperatura aerului va creste usor si va ajunge pana la 30 de grade.

La munte, vremea va fi racoroasa si va ploua pe arii extinse, in special in Carpatii Meridionali, Orientali si mai putin cele din Occidentali.

La mare, vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade. Apa marii va avea insa cel mult 21 de grade Celsius, fiind buna de baie doar pentru cei mai rezistenti. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea