Social

Vreme calduta in week-end, insa si cu ploi

Vreme calduta in week-end. De aceasta vor avea parte romanii in acest sfarsit de saptamana, metereologii anuntand ca in urmatoarele doua zile vremea se va incalzi usor datorita patrunderii unei mase de aer mai cald, care vine dinspre Marea Mediterana si nordul Africii.

Prognoza spune insa ca duminica vom avea parte de ploi , care vor cadea in cantitati insemnate de apa, in toata tara. Sambata maximele vor fi intre 8 si 18 grade Celsius, iar minimele intre 0 si 7 grade, cu cer mai mult noros si cu ploi slabe mai ales in zonele de deal si munte.

In zona inalta de munte precipitatiile pot fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Duminica, maximele de vor incadra intre 10 si 16 grade, iar minimele intre -2 si 6 grade.

Insa pana atunci, in urmatoarele doua zile, deasupra tarii noastre vor continua sa se adune norii, asa ca precipitatiile nu vor ocoli tara noastra. Daca azi si maine vor mai fi cateva zone ferite de ploi, duminica vor cadea precipitatii in toata tara, dar nu se vor acumula cantitati insemnate de apa.

Temperaturile nu cresc deocamdata, din cauza norilor si a ploilor. Abia la inceputul saptamanii viitoare se incalzeste vremea, pentru ca atunci se raresc si ploile. In sudul tarii, sunt asteptate maxime de peste 20 de grade.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea