Social

#statiuni #paste #masa de paste #oferte de cazare

Vrei sa petreci Pastele la munte? Rezerva-ti un loc din timp!

Locurile de cazare in perioada sarbatorilor pascale in pensiunile si holelurile din statiunile de munte sunt tot mai putine. In anumite cazuri, locurile au fost deja ocupate in proportie de 40%.

Hotelierii din statiunile de munte si-au facut deja publice ofertele de cazare pentru vacanta de Paste 2014. Potrivit Romania TV, romanii vor scoate intre circa 500 si 1.100 lei de persoana pentru un sejur de 4 nopti in statiunile montane din zona Brasovului.

Mai concret, in Predeal, un sejur de 4 nopti la un hotel de 4 stele, ce include si masa de Paste cu preparate traditionale, de la oua rosii la drob si friptura de miel, pasca si cozonaci, costa intre 500 si 700 lei.

Preturile sunt mai piperate in Poiana Brasov, unde un sejur de 4 nopti, de asemenea intr-un hotel de 4 stele, scoate din buzunarele romanilor in acest an intre 800 si 1100 lei.

In 2013, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a dezvaluit ca, in minivacanta de 1 mai si Paste, romanii au cheltuit peste 51 milioane lei doar pentru servicii turistice. De asemenea, statiunile montane au fost luate cu asalt de aproximativ 25.000 de turisti, in crestere cu 50% fata de anul 2012.

Sursa foto: thewallpapers.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea