Social

#iq #mariere IQ #stimulare electrica #stimulare electrica creier

Vrei sa iti maresti IQ-ul? Iata cea mai simpla cale

Stimularea electrica a creierului are rezultate extraordinare asupra IQ-ului, sustin doi psihologi americani. Acestia au realizat un experiment in care subiectii au fost supusi unor sarcini electrice, electrodul anod fiind amplasat in diverse zone ale capului, ce a avut efecte surprinzatoare asupra inteligentei participantilor.

Timp de 20 de minute, electrozii au transmis catre creierele subiectilor un curent electric slab. Apoi, participantii la test au fost pusi sa rezolve un joc video dificil in care anumite culori trebuiau asociate cu mai multe butoane. Cele mai bune rezultate le-au avut cei cu electrodul anodal amplasat in crestetul capului.

Psihologii Robert Reinhart si Geoffrey Woodman au constatat ca efectul stimulului electric a durat timp de 5 ore, de 15 ori mai mult fata de timpul de expunere la stimul. Performantele grupului de subiecti care au inregistrat cele mai bune rezultate au fost considerate extraordinare.

Sursa foto: descopera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea