Social

#pariuri sportive #egipteni #pariuri

Vrei sa dezvolti o strategie de pariuri tenis? Iata cu ce optiuni ai putea incepe!

Tenisul este un sport foarte indragit la nivel international, asadar ofertele de pariuri tenis cuprind toate competitiile importante si acopera absolut toate meciurile de Grand Slam disputate pe parcursul fiecarui sezon competitional.

Fiindca sunt foarte putine pauze intre evenimentele importante din tenis pe parcursul anului, multi pariori aleg acest sport pentru a-si folosi strategia de pariere fara intrerupere. Astfel, daca vrei sa incepi sa adaugi meciuri de tenis pe biletele tale, randurile de mai jos te vor ajuta sa intelegi optiunile principale din ofertele de pariuri tenis.

Pariul pe victorie

Incepand cu cel mai simplu tip de pariu din oferta de pariuri tenis, pariul pe invingator iti ofera doua variante: jucatorul favorit si jucatorul considerat mai slab (sau echipele, in cazul meciurilor de dublu).

Partidele de tenis au adesea un favorit clar, iar jucatorii de top vor avea cote foarte mici (1.10 - 1.15) in partidele de la inceputul turneelor. Evident, poti sa ii sustii pe Djokovic sau pe Murray, insa va trebui sa pariezi 100 de lei pentru a castiga 10 - 15 lei. Din pacate, surprizele pot aparea si in tenis, asadar sustinerea favoritului nu este o strategie ideala atunci cand “lucrezi” cu astfel de cote.

Pariul cu Handicap

Ca in majoritatea sporturilor, pariurile cu Handicap sunt printre cele mai populare optiuni din ofertele de pariuri tenis. In cazul unei dispute inegale, poti gasi echilibrul de care ai nevoie in cadrul acestui tip de selectii.

In ofertele de pariuri tenis, handicapul este reprezentat printr-un numar de game-uri adaugat la scorul final al unui jucator si, respectiv, scazut din scorul adversarului. Iata un exemplu de handicap cu 4.5 game-uri: Rafael Nadal (-4.5) / Fabio Fognini (+4.5).

In acest caz, Nadal este vazut ca favoritul clar al partidei, asadar are sanse de a castiga partida chiar la o diferenta mai mare de 4.5 game-uri. Pe de alta parte, Fognini ar putea fi intr-o forma foarte buna, iar cele 4.5 game-uri ar putea fi exact avantajul de care are nevoie pentru a castiga.

Presupunand ca Nadal castiga meciul cu 6-4 in ambele seturi, numarul total de game-uri va fi urmatorul: Nadal 12, Fognini 8. Daca ai pariat pe Nadal (-4.5), pariul va fi necastigator: Nadal 7.5, Fognini 8.

Daca ai ales sa il sustii pe Fognini (+4.5), vei castiga: Nadal 12, Fognini 12.5. Evident, pariul pe Handicap nu ia in calcul castigatorul de drept al partidei, ci jucatorul cu cel mai mare numar de game-uri castigate. In plus, baremele cu jumatate de game asigura faptul ca niciodata nu va exista egalitate, oferindu-ti doar doua selectii.

Scor corect

O alta modalitate creativa de a profita de oferta de pariuri tenis este anticiparea scorului corect al partidei. Tot ce trebuie sa faci este sa prevezi numarul de seturi castigate de fiecare jucator. In cazul in care meciul are un favorit foarte puternic, cotele unei victorii la zero sunt inca destul de mici, insa vor fi mai mari decat cota pe victoria directa a favoritului.

Evident, atunci cand partida este disputata in sistemul cel mai bun din 5 seturi, ca in cazul turneelor masculine de Grand Slam, exista mai multe posibilitati dintre care trebuie sa alegi, iar cotele vor fi mai ridicate. Poti, de asemenea, sa pariezi pe scorul dintr-un set anume, insa posibilitatile multiple vor face aceasta alegere una destul de dificila.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea