Social

#castig bani #casatorie #nivel de trai #bani #studiu

Vrei sa castigi bani multi? Casatoreste-te cu cine trebuie!

Un venit constant si generos in acelasi timp depinde de multe lucruri, de la pregatirea ta, la ambitie, domeniul ales, seful pe care il ai si, evident, tine si de noroc. Dar cercetatorii americani spun ca partenerul de viata joaca un rol extrem de important in acest sens.

Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa te casatoresti cu o persoana bogata. Specialistii de la Universitatea din Washington au descoperit ca persoanele cu parteneri prudenti, siguri pe ei si constiinciosi au mai mult succes, castiga mai multi bani si sunt mai multumite de locul de munca.

Teoria se aplica si in cazul barbatilor, si in cel al femeilor. Un partener constiincios este garantia satisfactiei jobului pe care il prestezi, a unor venituri constante si reprezinta sansa ta de promovare, arata un studiu publicat de linkedin.com.

Potrivit cercetatorilor, partenerii "constiinciosi" indeplinesc mai multe sarcini casnice, sunt mai pragmatici si stiu cum sa creeze ambientul unui trai multumitor, ceea ce ii va permite sotului sau sotiei sa se concentreze mai mult pe responsabilitatile de la job.

Sursa foto: vulcanpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea