Social

#Emma Morano #secret longevitate #longevitate

Vrei sa ajungi la cel putin 100 de ani? Afla secretul inedit!

O italianca pare sa detina secretul vietii vesnice. Emma Morano a ajuns la 115 ani si spune ca n-are de gand sa se lase cu una, cu doua. Sustine ca longevitatea se datoreaza faptului ca din adolescenta manca zi de zi cate trei oua crude, dar si ca nu s-a mai maritat dupa divortul din tinerete.

A trecut prin doua razboaie mondiale, a "schimbat" nu mai putin de 70 de guverne, iar viata ei se intinde pe parcursul a trei secole, cata vreme s-a nascut pe 29 noiembrie 1899, scrie dailymail.co.uk.



Singuratatea. Aceasta crede Emma Morano ca este cheia unei vieti lungi si linistite. Femeia a refuzat sa isi refaca viata dupa divortul de sotul sau, la doar 38 de ani, asta desi era inca o femeie tanara si frumoasa si cu multi pretendenti. "Nu am vrut sa fiu dominata de nimeni!", sustine batrana.

Sursa foto: italymagazine.com

In plus, italianca e convinsa ca cele trei oua crude pe care le mananca in fiecare dimineata au fost cele care au mentinut-o sanatoasa atata timp. Nepoata ei are grija sa ii aduca zilnic oua proaspete. Emma Morano a inceput aceasta cura in adolescenta, cand un medic i-a explicat ca asa poate contracara anemia.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea