Social

# vacanta la mare #litoral 2014 #vacanta ieftina mare #vacanta ieftina litoral

Vrei o vacanta ieftina la mare? Afla ce trebuie sa faci urgent!

Mai sunt cateva zile pana la inceperea sezonului estival, iar hotelierii au pus deja la bataie pachete turistice menite sa atraga cat mai multi turisti la malul marii. Intre 5 mai – 15 iunie romanii pot petrece sejururi la pret redus.

Astfel, pentru un hotel de o stea, pretul pentru sase nopti de cazare este de 205 de lei de persoana. La un hotel de doua stele, pentru sase nopti de cazare, turistii vor plati 235 de lei de persoana, iar pentu trei stele pretul este de 265 de lei de persoana. De asemenea, la trei stele, all inclusive, tarifele sunt de 765 de lei pentru cinci nopti de persoana, 875 de lei la patru stele, iar, pentru hotelurile de cinci stele, trebuie sa platiti 985 lei pentru cinci nopti all inclusive.

In programul "Litoralul pentru toti" s-au inscris 38 de hoteluri din statiunile Mamaia, Constanta si Eforie, care au pus la dispozitie peste 5.000 de locuri saptamanal. Pana la jumatatea lunii iunie, autoritatile din turism se asteapta ca aproximativ 32.000 de persoane sa fi beneficiat de vacanta la pret redus.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea