Social

#zile libere legale #sarbatori legale #tari #columbia #india #zile libere

Vrei mai mult timp liber? Uite unde trebuie sa te muti!

Potrivit unui sondaj realizat de o firma de resurse umane, India si Columbia sunt tarile cu cele mai multe sarbatori declarate zile libere prin lege, in timp ce Mexic are cele mai putine, scrie Mediafax. Romania se numara printre tarile europene cu cele mai putine zile libere de la stat.

BC Capital a preluat rezultatele sondajului si le-a comparat cu informatii din alte sondaje privind satisfactia angajatilor la locul de munca.

Columbia si India conduc clasamentul tarilor in functie de numarul de sarbatori declarate zile libere, acestia avand 18 zile libere oferite de stat in fiecare tara. Columbia e urmata de Libia, Coreea de Sud si Thailanda - 16 zile. Mexic se afla la coada clasamentului, angajatii avand 7 zile libere de la stat, in timp ce cei din Regatul Unit si Olanda au cate opt zile libere pe an.

Potrivit unui studiu Worldwide Benefit and Employment din 2013, Romania se afla printre tarile europene cu cele mai putine sarbatori declarate zile libere prin lege, 9, in timp ce angajatii spanioli si greci au printre cele mai multe zile libere, 14, respectiv, 12.

Sursa foto: lifehack.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea