Social

#televiziune #sua #iptv #canada #global connect network #furnizori servicii internet

Vrei acces la programele TV romanesti chiar si din strainatate? Global Connect Network iti ofera solutia!

Vizionarea canalelor romanesti de televiziune poate fi dificila atunci cand te afli in afara granitelor tarii. Daca resedinta ta temporara ori permanenta se afla acum in SUA ori in Canada, iar tu te afli in cautarea unui furnizor de servicii de Internet si televiziune prin cablu care sa iti asigure accesul la programele TV din tara natala, Global Connect Network iti ofera solutiile pe care le asteptai!

Global Connect Network iti pune la dispozitie o varianta revolutionara de a viziona canalele TV romanesti, chiar si atunci cand nu te afli in tara! Gratie IPTV, poti urmari programele TV romanesti preferate prin conexiunea de Internet prin cablu.


Ce beneficii iti aduce IPTV?

Serviciul IPTV al Global Connect Network vine la pachet cu o varietate de programe romanesti si unguresti, in functie de preferintele clientilor. Odata contractat un abonament IPTV, vei beneficia de Video-on-demand, Neulion inregistrand automat ultimele 48 de ore pe toate canalele si vin standard cu orice receiver, de informatii meteo si de mai bine de 35 de posturi TV romanesti distribuite prin 32 de canale, toate la o calitate inalta a sunetului si a imaginii.


Cum poti contracta un abonament Global Connect Network IPTV?

Pentru a putea urmari programele TV care te aduc mai aproape de Romania, este important sa achizitionezi echipamentul de receptie care iti va permite vizionarea acestora! Acesta include un receiver de IPTV, plus accesoriile adiacente, usor de instalat si de utilizat!

Global Connect Network iti propune in urmatoarea perioada posibilitatea de a contracta echipamentul de receptie IPTV la un pret foarte bun, de doar 99 dolari, mai ieftin cu 70 dolari! Daca alegi un abonament IPTV de pana la sase luni, primesti tot atatea gratuit.

Astfel, daca iti doresti un abonament de 1 luna, vei achita suma de 29,99 dolari, dar vei beneficia de 2 luni de vizionare live a programelor TV romanesti. O a doua oferta de abonament este cea de 6 luni (contra sumei de 179,94 dolari) care iti aduc un an de vizionare a programelor preferate de acasa.

Ofertele Global Connect Network nu se opresc aici: daca esti client nou si optezi pentru un abonament IPTV de 12 luni, primesti echipamentul de receptie gratuit!


Servicii WebTV de la Global Connect Network

Global Connect Network iti permite si accesarea de servicii WebTV, care iti asigura vizionarea a peste 17 de canale TV romanesti, acces instant si flexibilitate, programele TV preferate putand fi urmarite de oriunde!

Poti beneficia de servicii WebTV de la Global Connect Network achizitionand fie un abonament de 1 luna (14,99 dolari), fie un abonament de 1 an (155, 88 dolari).

Pentru a afla mai multe informatii despre serviciile IPTV si WebTV de la Global Connect Network acceseaza site-ul companiei www.CanaleTvRomanesti.net sau apeleaza numarul de telefon gratuit, disponibil non stop, 1-877-686-8248. In situatia in care iti doresti sa beneficiezi de oferta "Abonament dublu", nu uita sa specifici codul promotiei, si anume "dublu".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea