Social

Voturi vanate cu minciuni

Magistrale de gaz, stranduri, bani cu duiumul, preluarea datoriilor de catre primarie, cimitire noi si eradicarea coruptiei sunt cateva dintre promisiunile facute la Botosani in ultimii opt ani de catre politicieni aflati in vanatoarea de voturi. Cum au evoluat promisiunile acestora si ce au incercat macar sa realizeze se poate vedea dintr-o scurta trecere in revista a campaniilor electorale pentru alegerile locale din 2000 si din 2004.

Astfel, in preajma alegerilor din urma cu opt ani, Romania era guvernata de Conventia Democrata, iar socialistii erau in opozitie. Promisiunile facute atunci, asa cum au fost reflectate in editiile Monitorului, atingeau deseori comicul. Pedeseristii promiteau, spre exemplu, la Darabani constructia unui pod, in conditiile in care prin oras nu trecea nicio apa curgatoare. “Lasa ca ne trag ei si un rau”, ar fi comentat darabanenii din public, la acea data.

In municipiul Botosani, colonelul in rezerva Lucian Cilinschi, candidat la primar din partea Aliantei pentru Romania, actual consilier judetean, promitea ca Primaria va prelua datoriile asociatiilor de proprietari, in timp ce candidatul PSM Ioan Istrati se angaja sa lucreze primele sase luni de primariat de proba, donand salariul de primar in scopuri caritabile . (continuarea in Monitorul de Botosani)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Monitorul de Botosani

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea