Social

#campanie votare #vot

Votez ca sa nu emigrez! O campanie de constientizare a importantei votului

Asociatia Step Ahead lanseaza Campania sociala "De ce sa votez? – Votez ca sa nu emigrez!", o initiativa menita sa incurajeze participarea la vot la Alegerile Parlamentare, din data de 11 decembrie.

 

Au trecut 26 de ani de cand ne-am pus ultima data speranta, cu adevarat, in Romania. 26 de ani de la o schimbare cu adevarat mare. De atunci, am invatat sa renuntam, sa oftam, sa ne resemnam. Am invatat sa cautam solutii pentru noi, nu pentru Romania. Am invatat sa plecam sau, pur si simplu, sa nu mai fim interesati de Romania, sa nu mai incercam sa fim, cu adevarat, romani.

#VotezCaSanuEmigrez este un manifest anti-resemnare, un pas inainte spre o Romanie normala, o provocare pe care o lansam romanilor, pentru Romania. Pentru ca, ACUM, mai mult ca niciodata, avem nevoie sa schimbam lucrurile care ne deranjeaza, nu doar sa fugim de ele, nu doar sa le ignoram. Avem nevoie Sa NE IMPLICAM!

In fiecare an, cand romanii sunt chemati la vot, intrebarea pe care si-o pun nu este Cu cine votez? ci, din pacate, De ce sa votez? De aceea, am inceput sa strangem randurile, sa ne reamintim MOTIVELE care ne determina pe fiecare dintre noi sa votam si sa le impartasim tuturor romanilor pe platforma decesavotez.ro si pe pagina de facebook "De ce sa votez?". Vom face acest lucru pana in ziua votului.

"Votez pentru dreptul copiilor nostri de a locui intr-o tara pe care sa o iubeasca, pentru dreptul lor de a avea altceva: culoare in loc de gri, adevar in loc de minciuna, viata in loc de supravietuire, moralitate in loc de bani, educatie in loc de informatii, familie in loc de rude, prieteni in loc de relatii, credinta in loc de biserici, libertate in loc de frica, patriotism in loc de individualism..."

"Votez pentru mine, votez pentru copiii mei, votez pentru ca vreau sa imi exprim acest drept. Cred ca pot schimba multe prin votul meu, dar cred in votul meu atata timp cat nu este singurul! Deci asta ar trebui sa facem toti!"

"Votez pentru ca pot, am dreptul, pentru ca este o datorie civica, votez pentru ca vreau sa decid eu! Am o opinie! Votul meu poate face diferenta!"

Dragos Dinca, Alice Nastase Buciuta, Ruxandra Costache, Dana Badea, Domnica Margescu, Cristina Craciun, Gabriel Mistodie, Andy Lupu, Andreea Bonis, Florentina Musat, Tily Niculae, Liviana Rotaru, Raluca Zamfir, Mihai Gurei, Claudia Chirilescu, Andrei Leonte, Andreea Aradits, Costin Miu, Lucian Cojocaru, Dragos Anastasiu, Adrian Bodea, Yolanda Cretescu, Adrian Despot, Bogdan Bob Radulescu, Paul Dicu, Maria Andrei sunt doar cativa dintre romanii care s-au aliat cauzei noastre pana in acest moment.

Facem un apel catre toti antreprenorii, proprietari de restaurante, baruri, mall-uri, organizatori de evenimente, site-uri de informare sau de divertisment, retele de magazine, presa, bloggeri, sa se alieze cauzei noastre, a romanilor, sa sustina acest demers si sa INCHIDA PENTRU VOT pe 11 decembrie. Chiar si pentru cateva ore, pentru 30 de minute sau postand pur si simplu pe site-urile voastre acest mesaj in ziua votului, vom atrage atentia asupra importantei acestei zile si vom reusi sa mobilizam romanii catre urnele de vot.

Ne bucuram sa anuntam ca unul dintre primii sustinatori ai acestei initiative este grupul City Grill.

Pe aceasta cale, lansam provocarea tuturor celor carora le pasa de Romania si considera ca votul este important, tuturor celor care, pe 11 decembrie, vor sustine acest demers, sa afiseze mesajul #inchispentruvot pret de cateva ore.

Facem, de asemenea un apel catre toata presa, catre toti romanii cu drept de vot, catre toti cei care mai cred in Romania, sa strangem randurile ASTAZI pentru o viata asumata maine! Motivele pentru care voi toti votati pot inspira si alti romani, pot face diferenta! Scrie-ne acum la office@stepaheadinit.ro, TU, de ce votezi?

Unde ne gasiti:

decesavotez.ro

Facebok: https://www.facebook.com/DeCeSaVotez/

office@stepaheadinit.ro

stepaheadinit.ro

Advertorial!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea