Social

Vorbeste Figo

Castigatorul Balonului de Aur din 2000 va sosi azi in Romania. Starul portughez va sustine o conferinta despre "Seara Campionilor", eveniment caritabil care va avea loc pe stadionul din Ghencea pe 26 mai.

Desi Inter Milano joaca in acest weekend etapa decisiva pentru titlu in Italia, Luis Figo va fi prezent astazi in Romania, unde va sustine o conferinta de presa, de la ora 16.00.

Fundatia acestuia si cele ale lui Gica Popescu si Gica Hagi organizeaza pe 26 mai cea de-a patra editie a "Serii Campionilor", meci la care sunt asteptati si Roberto Carlos, Rivaldo, Raul si viitorul antrenor al Barcelonei, Josep Guardiola. Echipa vedetelor internationale va intalni in Ghencea o selectionata all-time a Romaniei, cu Mircea Lucescu si Lita Dumitru , dar si membri ai Generatiei de Aur in prim-plan.

Intalnire Guardiola - Chivu


Partida ar putea fi un moment perfect pentru o intalnire intre antrenorul Barcelonei, Pep Guardiola , si Cristi Chivu, jucator care e pe lista de achizitii a catalanilor in aceasta vara.

"Chivu va fi alaturi de noi la Seara Campionilor. Am vorbit cu Piturca si i-am explicat ce fel de eveniment este si a fost foarte amabil. Nu vreau sa discut despre o intalnire intre Guardiola si Chivu", ne-a declarat Gica Popescu .

In schimb, fostul capitan al Barcelonei spune ca Guardiola e omul potrivit pentru catalani. "Nimeni nu stie ce inseamna Futbol Club Barcelona mai bine decat Josep Guardiola. Pep e o alegere potrivita, asta daca Barcelona vrea sa reconstruiasca echipa", a explicat Popescu.

Biletele, de la 10 lei in sus

Pentru cea de-a patra editie de "Seara Campionilor", biletele incep de la 10 lei, la peluze. La tribuna 1, un tichet costa 35 de lei, in timp ce biletele de la tribuna 0 si fotolii costa 50, respectiv 200 de lei.
Cei care nu pot ajunge la stadion pot vedea meciul in direct la ProTV, de la ora 20.00.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea