Social

#Barack Obama emigranti #Romania emigranti #emigranti

Vom primi de 10 ori mai multi emigranti!

Sapte tari europene, printre care si Romania, au promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, au declarat oficiali americani citati de AFP. Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarat ca 50 de tari si-au luat angajamentul sa dubleze, pana la sfarsitul anului, numarul de refugiati primiti, ajungand in total la 360.000.


“Sapte tari – Romania, Portugalia, Spania, Republica Ceha, Italia, Franta si Luxemburg si-au luat angajamentul de a primi de cel putin zece ori mai multi refugiati decat in 2015”, scriu jurnalistii agentiei France Presse, care citeaza surse oficiale americane.

Informatia a iesit la iveala dupa ce Barack Obama a anuntat ca 50 de state ale lumii si-au luat angajamentul sa dubleze, pana la sfarsitul anului, numarul de refugiati primiti.

„Impreuna, tarile noastre vor dubla numarul de refugiati pe care ii vom primi la noi, ridicandu-l la 360.000 in acest an”, a declarat liderul administratiei de la Washington, fara precizari asupra angajamentelor altor state.

„Refugiatii, in majoritate femei si copii, fug din fata razboiului si terorismului. Ei sunt victime”, a subliniat el.

A-i respinge pe unii dintre ei pentru ca sunt musulmani inseamna „sa intaresti propaganda terorista”, a adaugat Barack Obama, intr-o aluzie la afirmatii facute in campania electorala de candidatul republican Donald Trump.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea