Social

#rece #cald #vreme #toamna

Vom avea parte de o toamna inselatoare

Toamna va fi capricioasa in acest an. Urmatoarele trei luni vor aduce termperaturi extreme intre noapte si zi. Chiar daca unele zile vor fi calduroase, cu maxime pana la 30 de grade , ele pot fi urmate de nopti in care sa tremuram de frig.

Temperaturile medii pot varia intr-un interval de 24 de ore de la 0 la 22 grade in aceasta toamna, informeaza Stirile ProTV.

Luna septembrie va fi in continuare calda in sudul si estul tarii, dar in nord si in zona centrala, temperaturile pot cobori pe timpul noptii aproape de 0 grade.

Maximele din octombrie nu vor mai depasi 22 de grade in sudul tarii, dar in centru si nord, romanii vor trebui sa se inveleasca bine noaptea fiindca vor avea minime de pana la - 5 grade .

Ploile abundente vor favoriza pericolul de inghet in luna octombrie in mai multe zone ale tarii.

In noiembrie, noptile vor veni cu temperaturi de pana la -10 grade si se asteapta ninsoare in zonele subcarpatice, dar maximele din timpul zilei pot urca pana 20 de grade Celsius.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea