Social

#dan voiculescu #emisiune #tv

Voiculescu se viseaza "cool mogul" la TV

Dan Voiculescu lucreaza la un proiect pentru o emisiune de prime-time la propria televiziune. Sub forma unui reality-show, emisiunea "cu mogul, afaceri si tineri" va incepe dupa alegerile prezidentiale.

"Am discutat deja cu un director de televiziune pentru un prime-time onorabil. Astept sa-si faca socotelile. Sper sa gaseasca un interval "provocator" – sa bat Tanase si Dinescu la audienta sau ceva de gen. Am convins sa intre in joc o superechipa de realizatori. Am ales si numele, dar pana nu se rezolva OSIM-ul – tac chitic", scrie Voiculescu cu plogul personal.

Dupa ce cititorii i-au propus sute de nume, Voiculescu a ales si asteapta confirmarea. Printre titlurile propuse de cititori sunt "Mogool-show", " Stapan sau motan", "New Deal", "101 idei de business", "Vrei sa fii mogul(ean)?", "Business Trick", "The Business Game", "Tonomatul de Moguli " si "Yes we can!".

Voiculescu asteapta deja concurenti pentru emisiune. "Mai e nevoie de un singur lucru. De voi. Asadar, daca sunteti interesati de o competitie TV care va poate face parte a unei afaceri reale si daca va pricepeti la o bucatica dintr-un business (oricare: vanzari, logistica , promovare), astept un semn pe coolmogul@yahoo.com. Si veti fi scosi la un ceai rece de echipa mea", a scris mogulul pe blog.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea