Social

#dan voiculescu #teren #herastrau #licitatie #grivco #dna

Voiculescu, cu ochii pe Herastrau

Grupul bucuresti ( ALPAB ) si a mai solicitat inca 8900 mp, in 2002, relateaza Ziua.

Terenul de 3620 mp se afla in administrarea Regiei de apa (RGAB). Dupa concesionarea RGAB catre francezi, acest imobil a fost trecut in Administratia Lacurilor din Bucuresti, infiintata cu aceasta ocazie. Astfel, ALPAB a mostenit contractele de inchiriere ale RGAB, printre care si cel cu Bioprod, incheiat in 1999 cu suma modica de 2400 dolari/ trimestru.

SC Bioprod SA a cerut de la ALPAB sa mai inchirieze inca 8600 mp cu acelasi pret, adica 9600 dolari/trimestru. Alaturi de terenul ALPAB, pe Strada Garlei nr.1, se afla cladirea de birouri a grupului Grivco .

Terenul si cladirile din Baneasa au apartinut Institutului de Chimie Alimentara (ICA). Guvernul Nastase, printr-o Hotarare de Guvern , a transformat ICA in societate comerciala , cu actionar unic statul, reprezentat de Administratia Domeniilor Statului (ADS).

ADS a scos ICA la licitatie, singurele oferte venind de la SC Grivco SA si Gheorghe Mencinicopschi , directorul ICA, aflat mana in mana cu Voiculescu. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea