Social

"Voi inscrie in retur"

Mijlocasul portughez Cristiano Ronaldo ii asigura pe fanii lui Manchester ca va face uitat penalty-ul ratat in debutul meciului cu FC Barcelona .

FC Barcelona si Manchester United au remizat 0-0 in prima mansa a semifi­nalelor Ligii Campionilor, la capatul unui joc dominat de catalani. Momentul-cheie al partidei s-a consumat in minutul 3, atunci cand portughezul Cristiano Ronaldo a ratat o lovitura de pedeapsa.

„De cand sunt la Manchester, am inscris din 15 sau 16 penalty-uri. Cred ca am ratat doar doua. Cateodata marchezi, alteori nu. Nu e niciun capat de tara ca am ratat, voi inscrie la Manchester. Am toate motivele sa fiu increzator, ca doar am marcat 38 de goluri in acest sezon", a declarat Ronaldo pentru site-ul uefa.com.

Coechipierii starului portughez au fost solidari cu cel mai valoros jucator al echipei. „Este un jucator incredibil, iar recordul sau de goluri marcate este graitor. Toti marii jucatori ai lumi au ratat penalty-uri, asa ca nu trebuie sa fie ingrijorat", a precizat atacantul Wayne Rooney.

Manchester, mare favorita

Daca inaintea primei manse cele doua echipe aveau sanse apropiate de calificare in finala, dupa remiza de pe Camp Nou, englezii sunt cotati drept mari favoriti.

Astfel, echipa antrenata de Alex Ferguson are o cota de 1,90, in timp ce catalanii sunt cotati cu 4,15 sa ajunga in ultimul act al competitiei. Cristiano Ronaldo ii avertizeaza pe catalani ca vor avea viata grea pe arena Old Trafford: „Sunt sigur ca meciul de la Manchester va fi altfel. Barcelona nu va mai avea posesia balonului ca in meciul tur. Vom fi acasa, cu 75.000 de oameni in tribune, si sunt convins ca vom juca bine", a declarat portughezul.

Programul semifinalelor - retur

Marti, 29 aprilie
Manchester United – FC Barcelona (in tur 0-0) (Pro TV, ora 21.45)

Miercuri, 30 aprilie
Chelsea – FC Liverpool (in tur 1-1) (Pro TV, ora 21.45)
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea