Social

#ser #putin #vladimir putin #vaccinare #vaccin

Vladimir Putin s-a vaccinat anti-covid. Ce ser a ales si ce reactii adverse a avut

Vladmir Putin, liderul rusilor, s-a vaccinat in secret anti-covid. Acesta a ales unul dintre cele patru seruri impotriva coronavirusului care se produc in Rusia.

 

De asemenea, seful de stat a marturisit ca a avut si efecte adverse dupa imunizare. Lui Vladmir Putin i-a fost administrat serul Sputnik V, pentru ca nu are o durata de asteptare atat de mare. El a mai transmis si ca oamenii ar trebuie sa se vaccineze.

„Avem patru vaccinuri facute cu tehnica de ultima ora, sunt sigure si eficiente, asa ca sper ca ezitarile unora dintre cetatenii nostri vor disparea”, a spus presedintele.

Liderul Rusiei nu s-a ferit sa vorbeasca nici despre efectele adverse pe care le-a resimtit dupa ce s-a vaccinat.

„Dupa prima doza nu am simtit nimic, doar o mica inflamare a bratului, dupa vreo patru ore. A doua doza am facut-o la ora 12 AM, iar la ora 12 PM mi-am luat temperatura si aveam 37,2 C.

Cand m-am trezit, aveam 36,6. Dupa cateva zile, mi-au analizat sangele si au gasit un nivel ridicat de anticorpi”, a mai spus presedintele rus, conform The Moscow Times.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea