Social

#presedinte #vladimir putin #rusia

Vladimir Putin candideaza din nou la presedintia Rusiei in 2012?

Premierul rus Vladimir acasa .ro/ acasa .ro/putin" title="putin">putin " title="putin">Putin este pe cale sa ia decizia de a candida din nou la alegerile prezidentiale din Rusia. Putin a indeplinit doua mandate de presedinte.

Vladimir Putin se pregateste sa revina in cea mai inalta functie din Rusia, spun surse politice importante, citate de Reuters.

Dupa ce a fost presedinte in perioada 2000-2008, Vladimir Putin nu a mai putut candida din nou, deoarece legislatia rusa interzice trei mandate consecutive.

Instalat in fotoliul de prim ministru dupa victoria in alegeri a protejatului sau Dmitri Medvedev, Putin urmeaza sa candideze din nou la alegerile prezidentiale din martie 2012.

"Putin vrea sa se intoarca, el chiar vrea sa se intoarca", a explicat sursa citata de Gandul.info.

Vladimir Putin este cel mai popular politician din Rusia, potrivit sondajelor de opinie, astfel ca victoria sa il alegerile prezidentiale nu este momentan amenintata de nimic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea