Social

Vladimir Putin a prezidat astazi ultima sa sedinta de Guvern in calitate de sef al statului

Vladimir Putin a vorbit despre "colaborarea" necesara intre presedintie si Guvern astazi, cand a asistat la ultimul sau Consiliu de ministri in calitate de presedinte, cu cateva zile inainte de investirea lui Dmitri Medvedev si de numirea sa in functia de premier, relateaza AFP.

Viitorul premier a facut apel catre Guvern sa isi continue activitatea in mod sustinut, vorbind despre necesitatea de a "spori eficienta guvernarii", potrivit agentiilor ruse de presa.

Acest lucru se va intampla printr-o "colaborare si mai stransa intre administratia prezidentiala si cea a Guvernului", a explicat el, in conditiile in care politologii rusi nu vorbesc decat despre transferul centrului de putere de la Kremlin catre Guvern.

"Ii transmit toate urarile mele de succes lui Dmitri Anatolievici Medvedev", a adaugat el, referindu-se la succesorul sau desemnat, actualul vicepremier , care urmeaza sa fie investit in functia de presedinte miercuri.

Dmitri Medvedev i-a propus lui Putin sa ii devina premier. Pe langa aceasta functie, presedintele in exercitiu s-a asigurat ca va pastra controlul asupra jocului politic, preluand conducerea Rusiei Unite, partid care detine majoritatea de doua treimi in Parlament.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea