Social

Viziunea lui Lacatus

Antrenorul Stelei, Marius Lacatus , explica fanilor care este viziunea echipei din punctul lui de vedere si ce ii trebuie Stelei pentru a ajunge in grupele Ligii Campionilor.

Cu 26 de zile inainte de terminarea vacantei jucatorilor, tehnicianul stelist a explicat suporterilor, intr-un interviu acordat site-ului oficial al gruparii din Ghencea, cum vede calificarea in grupele Ligii.

Lacatus nu s-a hotarat inca ce jucatori va folosi: “Nu pot spune ca exista posturi deficitare, dar vom incerca sa facem concurenta mare. Avem nevoie de un virf, de un mijlocas stinga si de un mijlocas central”, a declarat “ Fiara ”.

Problema Dica : “A facut multe pentru Steaua, dar nu poti fi mereu la cel mai inalt nivel. Poate ca unii isi doresc sa schimbe echipa si sa evolueze afara. Sint lucruri normale”, a continuat Lacatus.

In final antrenorul din Ghencea a tinut sa explice care sunt cauzele renuntarii la Mendoza: “A avut un inceput de retur bun. Din pacate, spre final nu a mai avut aceleasi evolutii, lucru care ne-a determinat sa ne orientam si spre alti jucatori.”

Cat despre sansele de calificare a stelistilor de a intra in grupele Ligii, antrenorul stelist crede ca sansele sunt mari daca vor juca bine.

“Depinde foarte mult de achizitiile facute, dar si de echipa cu care vom juca in turul trei . Indiferent cine ne va fi adversar, trebuie sa ne jucam sansa”, a incheiat Lacatus.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea