Social

#proteste #spania #vizita #papa benedict

Vizita Papei Benedict in Spania, intampinata cu proteste

Vizita Papei Benedict al XVII-lea in Spania a starnit furia unor localnici , anunta antena3.ro. Sute de persoane au protestat pe strazile orasului spaniol Santiago de Compostela impotriva vizitei pe care acesta o va intreprinde pe 6 si 7 noiembrie.

Cetatenii sunt atat militanti pentru drepturilor homosexualilor, cat si sustinatori au feminismului. Ei nu sunt de acord cu pozitia intrasigenta a Bisericii catolice fata de avort si casatoriile intre persoane de acelasi sex.

De asemenea, protestatarii si-au manifestat nemultumirea vizavi de costurile mari suportate de autoritati cu ocazia vizitei Suveranului Pontif.

Potrivit autoritatilor locale, cele opt ore pe care le va petrece Papa la Santiago de Compostela, pe 6 noiembrie , vor costa circa trei milioane de euro. Pentru vizita pe care Papa o va face pe 7 noiembrie la Barcelona,  autoritatile estimeaza cheltuieli de peste un milion de euro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea