Social

#vitamina b3 #vitamina #cancer

Vitamina care te scapa de cancer

O doza de vitamina B ar putea proteja organismul de cele mai multe forme de cancer de piele, au descoperit oamenii de stiinta din Australia. 

Pentru prima data, un astfel de studiu sugereaza ca vitamina scade riscul de recurenta a bolii in cazul persoanelor cu tumori benigne. Acest lucru se aplica in cazul celor care au consumat un anumit tip de vitamina B3 pentru un an. Astfel, rata de dezvoltare a unui nou cancer de piele a scazut cu 23% in comparatie cu pacientii care au luat pastile placebo. Melanomul, forma cu cea mai mare rata de deces a cancerului de piele, nu a fost inclus in acest studiu. 

Dr Richard Schilsky, seful Societatii Americane de Oncologie Clinica a declarat ca au fost studiate forme mai usoare de cancer deoarece acestea au o incidenta crescuta si, de cele mai multe ori reapar. De asemenea, metodele de tratament sunt scumpe si deranjante pentru pacient, prin urmare spera ca aceasta metoda de tratament sa imbunatateasca considerabil viata pacientilor. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea