Social

#localitati fara curent #masini inzapezite #viscol #curent electric

Viscolul face ravagii! Localitati intregi fara curent electric, masini inzapezite

Viscolul a facut ravagii in judetul Calarasi. Aici, 23 de localitati au ramas fara curent electric din cauza furtunii de zapada care a afectat reteaua de alimentare. O situatie similara este si in judetul Braila, unde cel putin doua localitati au ramas fara energie electrica.

Cantitatile uriase de zapada au facut ravagii si pe sosele. Peste 40 de masini au ramas blocate in zapada, pe drumuri din judetul Constanta in localitatile Mihail Kogalniceanu, Oituz, Valu lui Traian, Lumina, potrivit realitatea.net.

Si in judetul Braila patru autoturisme au ramas blocate in zapada: doua in localitatea Jirlau si doua la Albina.

ISU (Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta) intervine pentru scoaterea acestora din nameti.

In judetul Braila, 15 gravide au fost internate preventiv la maternitatea Spitalului Judetean, inainte de intrarea in vigoare a codului portocaliu de viscol, preventiv, pentru a nu exista probleme cat timp judetul se afla sub cod portocaliu de viscol. De asemenea, persoanele programate pentru dializa se afla in centrele medicale sau la rude, anunta reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Sursa foto: gds.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea