Social

#vise #vise femei #vise barbati #vise copii #interpretare vise

Visam diferit. In somn, barbatii au parte de mai mult sex!

Barbatii, femeile si copiii se diferentiaza si prin prisma viselor, sustin experti germani, citati marti de agentia DPA.

Visele barbatilor sunt mai pline de dezastre sau de razboaie, in vreme ce visele femeilor se centreaza in principal pe experientele si pe conflictele personale. "Barbatii viseaza de multe ori sex si agresiune, in timp ce femeile au tendinta de a visa articole de menaj si imbracaminte", sustine Michael Schredl, profesor la Institutul Central pentru Sanatate Mintala din Mannheim, Germania.

In plus, in visele barbatilor apar mai des persoane necunoscute, spre deosebire de visele femeilor unde este mai probabil sa fie intalnite persoane de incredere, adauga Hans-Guenter Weess, seful Centrului Interdisciplinar pentru Medicina Somnului din cadrul Pfalzklinikum, o clinica de psihiatrie din Germania.

In ceea ce priveste visele copiilor, in acestea este mai probabil sa apara animale, sustine Schredl, rezumand o serie de cercetari experimentale recente.

Sursa foto: theguardian.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea