Social

"Vis" cu Dan Puric la sala Rapsodia

Dupa turnee in 24 de tari din lumea intreaga, "VIS" se intoarce la Bucuresti la Sala Rapsodia , Sambata, 12 Aprilie 2008, orele 19:30. Un one man show al unui maestru al pantomimei si al expresivitatii corporale.

Totul explodeaza la Dan Puric . Privirea sa, bucuria de a trai, viziunea poetica, talentul sau de actor, de regizor, de coregraf. Creatiile lui constituie chintesenta paradoxurilor si incoerentelor naturii umane.

Intr-o lume ce isi inhiba reactiile emotionale in public sau mimeaza/simuleaza reactii contrare, spectacolul lui Dan Puric a adus emotia proaspata, tulburatoare a artistului care, dezbracat de haina cliseelor textului, ne-a daruit inima lui.

Sambata 12 Aprilie, comunicarea va fi una speciala, de la inima la inima, de la cortex la cortex. Construit dintr-o serie de imagini gestuale, dans, expresivitate la maximum, "VIS"-ul are meritul de a surprinde publicul, de a-l incita. Tablourile dansante ale lui Dan Puric se cer descifrate, dincolo de tutela cuvantului. E un risc asumat de creator. Vom intelege mesajulul actorului? Poate, nu de fiecare data. E riscul acestui gen de spectacol, tocmai din cauza ambiguitatii unui asemenea limbaj .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea