Social

VIP-uri jefuite in centrul Capitalei

Marina Melescanu, fiica vicepresedintelui Senatului, a cazut si ea victima talharilor din Capitala. Ea este ultima pe o lista din care nu lipsesc parlamentari si copii ai unor ministri.

Marti, ora 18,30, Bd-ul Nicolae Titulescu. Fiica senatorului liberal Teodor Melescanu si-a parcat masina, un BMW X5, in spatele unui imobil aflat la cateva sute de metri de cladirea guvernului. Abia a coborat din masina, cand in spatele ei a aparut un barbat care i-a smuls geanta din mana si a fugit. A mai apucat sa vada doar ca era tanar si ca purta o geaca de fas de culoare gri.

ALARMA IN POLITIE

Mariana Melescanu a anuntat imediat Politia. La fata locului au venit imediat cadre din conducerea Directiei Generale de Politie a Municipiului, a Politiei sectorului 1 si grupa operativa a Sectiei 4. Ea a declarat politistilor ca in geanta furata avea 150 de euro, 1.000 de lei, documente personale, carti de credit , doua telefoane mobile, o pereche ochelari de soare si cheile de la locuinta, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 3.500 de lei.

MELE, INGRIJORAT DE VIOLENTA

Senatorul Teodor Melescanu a declarat ieri ca este ingrijorat de faptul ca astfel de incidente violente se petrec in plin centrul Capitalei. "Nu este posibil ca in Bucuresti, la ora 18.00, pe un bulevard important cum ar fi Nicolae Titulescu, sa ti se fure geanta cu violenta. Este o problema de siguranta a cetateanului", a spus el. Vicepresedintele Senatului a precizat ca nu crede ca atacatorul stia ca persoana pe care urma sa o atace este fiica sa. "Marina arata
extrem de bine. In general, fata mea arata bine, dar aseara mergea intr-o vizita si era foarte bine aranjata, coafata, ceea ce reprezinta un semn de bunastare si, cu gandul la o prada buna, infractorul a actionat", a povestit senatorul.

BLAGA A DAT ASIGURARI

Melescanu a adaugat ca a fost sunat de ministrul de Interne, Vasile Blaga, care i-a dat asigurari ca Politia face tot ce-i sta in putinta pentru a-l captura pe talhar. "Eu am incredere in Politia Romana. In general, poti sa-ti iei masuri suplimentare de siguranta, sa stai cu ochii in patru sau sa ai pe cineva tot timpul dupa tine. Eu am sfatuit-o pe fata mea sa nu mai poarte poseta", a mai spus senatorul.

A MAI FOST FURATA

Marina Melescanu, medic stomatolog de profesie, a mai fost victima unui jaf, in urma cu mai multi ani. Ea a reclamat la Politie ca, in perioada octombrie 2000 - februarie 2001, din locuinta sa au disparut mai multe bijuterii in valoare de patru mii de dolari. Principala suspecta in acel caz a fost menajera.

FATA LUI MARKO BELA

Fiica vicepremierului a fost si ea victima a unei talharii. Eszter Marko a fost batuta, sechestrata si jefuita de doi indivizi intr-un gang de la parterul unui bloc situat pe Soseaua Stefan cel Mare. Dupa ce i-au luat poseta si cheile de la masina, infractorii au urcat-o in autoturism si au abandonat-o cateva zeci de minute mai tarziu in zona periferica a Capitalei. Cei doi indivizi au fost prinsi de Politie si dati pe mana Justitiei. (D.G.)

DANIELA BARTOS SI ECATERINA ANDRONESCU

Si cele doua foste ministrese ale Cabinetului Adrian Nastase au fost victimele unor indivizi violenti. Amandoua au fost jefuite de bunuri personale in timp ce se deplasau cu masina prin Bucuresti. Daniela Bartos pe strada Progresul, sectorul 5, iar Ecaterina Andronescu pe Soseaua Kiseleff , sectorul 1. Metoda a fost aceeasi. Un individ s-a apropiat de portiera din dreapta, a spart geamul si a furat geanta care se afla langa sofer. (D.G.)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea