Social

#viorel moldovan #fc vaslui #steaua

Viorel Moldovan: "Nimic nu se compara cu o victorie contra Stelei, in Ghencea!"

Viorel Moldovan , antrenorul echipei FC Vaslui , este convins ca echipa sa va fi victorioasa in Ghencea. Meciul cu Steaua va fi disputat in prima etapa a returului.

Vicecampioana este favorita partidei, dar tehnicianul moldovenilor nu ia in considerare nici o alta variante in afara de victorie .

"Nu mi-e teama de nici o echipa. Este clar ca Steaua este favorita, dar noi mergem sa castigam in Ghencea. Indiferent de problemele pe care le are Steaua in acest moment, ramane o echipa puternica. Joaca pe propriul teren, are publicul de partea ei, asa ca ne asteapta o lupta dificila, dar sper sa trecem cu bine peste ea. Nimic nu e mai frumos decat sa castigi in fata Stelei. Si mai ales pe terenul ei.", a spus Moldovan pentru Libertatea.

Tehnicianul FC Vaslui spera ca actualii jucatori sa-i urmeze pe urme. De-a lungul timpului, fostul international a marcat mai multe goluri in confruntari cu Steaua, impotriva careia vrea acum o victorie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea