Social

Viorel Moldovan la Servette Geneva

Atacantul roman al echipei FC Nantes , Viorel Moldovan , a semnat un contract pe o perioada de doi ani cu gruparea elvetiana Servette Geneva, informeaza AFP.

Moldovan, in virsta de 31 de ani, a marcat 16 goluri in cele 17 meciuri disputate pentru FC Nantes de la revenirea sa in Franta in luna ianuarie. In iunie 2003, dupa trei ani petrecuti la FC Nantes, timp in care a evoluat in 57 de partide si a marcat 20 de goluri, Moldovan a semnat un contract cu clubul Al-Wahda, din Emiratele Arabe Unite , unde a evoluat timp de o luna, dupa care a revenit in Franta.

Este a treia oara in cariera sa cind atacantul roman evolueaza la un club din Elvetia, dupa Neuchatel (1995/1996) si Grasshopper Zurich (1996/1997). In ambele sezoane petrecute in campionatul elvetian, Viorel Moldovan a cistigat titlul de golgheter al competitiei.

"Clubul FC Nantes trebuie sa-i multumeasca lui Viorel Moldovan pentru profesionalismul si talentul sau si ii respecta decizia. Atit pentru club, cit si pentru suporterii echipei, Viorel Moldovan va un personaj important in istorie si va ramine in inimile tuturor", se precizeaza pe site-ul oficial al echipei FC Nantes.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea