Social

Viorel Moldovan aduce egalul pentru FC Nantes

Atacantul roman Viorel Moldovan a marcat din nou pentru formatia FC Nantes, in meciul terminat la egalitate, 1-1, in deplasare, cu Olympique Marseille, in etapa a 25-a a campionatului francez de fotbal.

Gazdele au deschis scorul prin ivorianul Didier Drogba (29), dar Viorel Moldovan a egalat in min. 41, dupa o faza in care i-a "furat" mingea lui Christanval si l-a invins pe Barthez dintre doi fundasi. In acel moment "canarii" evoluau in inferioritate, dupa eliminarea lui Sylvain Armand (35).

Moldovan, aflat la al cincilea gol in campionat, a fost schimbat cu Marama Vahirua, in min. 58, la patru minute dupa ce a ratat o buna ocazie. Au asistat 42.421 spectatori.

In clasament continua sa conduca Monaco, 54 puncte, urmata de campioana en titre, Olympique Lyon , 50 p, Paris St Germain, 49 p, AJ Auxerre, 45 p, Sochaux, 45 p, Olympique Marseille, 42 p, si Nantes, 38 p, etc. Rennes, echipa antrenata de Ladislau Boloni , se afla pe 11, cu 32 p, iar Lille, unde evolueaza Marius Baciu ocupa pozitia a 12-a, cu 31 p. Le Mans, la care este legitimat Sergiu Radu este ultima (20), cu 20 puncte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea