Social

#viorel moldovan #rapid

Viorel Moldovan a plecat neinvins din Giulesti

Echipa de fotbal Rapid a remizat aseara, pe teren propriu, cu FC Vaslui , scor 2-2, rezultat in urma caruia giulestenii au ratat urcarea, pentru 24 de ore, pe locul trei al clasamentului Ligii I, pozitie pe care ar fi impartit-o cu Universitatea Craiova.

Rapid isi continua totusi seria de invincibilitate din ultimele sase etape, de la revenirea pe banca tehnica a lui Jose Peseiro . Gruparea de langa Podul Grant a reusit sa contabilizeze trei victorii si trei egaluri. Condusi cu 2-0 la pauza, oamenii lui Viorel Moldovan au revenit in partea secunda a meciului.

Ghencev a egalat in minutul 55, dupa care oaspetii s-au napustit spre poarta lui Andrade. Salvarea a venit din partea fostului jucator al giulestenilor, Lucian Burdujan, care a egalat in minutul 88 cu un sut plasat din marginea careului mare. La al treilea meci in Liga I ca antrenor principal la FC Vaslui, Viorel Moldovan a pierdut aseara primele puncte, dar, la final, s-a declarat multumit de rezultat.

Continaurea in Evenimentul Zilei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea