Social

#concurs de frumusete #castigatoare miss univers #Olivia Culpo #violoncelista

Violoncelista Olivia Culpo, Miss Univers 2012

Violoncelista Olivia Culpo, o americanca in varsta de 20 de ani, este castigatoarea editiei din 2012 a concursului de frumusete Miss Univers. Finala celei de-a 61-a editii a acestui concurs a avut loc ieri seara, fiind difuzata in direct de postul de televiziune CBS. Este pentru prima oara in ultimii 15 ani cand titlul Miss Univers este castigat de o concurenta din SUA.

Cea mai frumoasa femeie din lume in 2012 este originara din Cranston, Rhode Island, canta la violoncel si face parte dintr-o familie cu cinci copii. Olivia a marturisit ca idealul sau de frumusete feminina este actrita Audrey Hepburn si ca viseaza sa urmeze o cariera in lumea filmului sau in televiziune.

Pentru a participa la Miss Universe 2012, Olivia Culpo a avut nevoie de o dispensa din partea organizatorilor, deoarece inaltimea sa este mai mica de 1,70 m (limita minima prevazuta in regulamentul competitiei).

In urma castigarii titlului, Olivia Culpo a primit doua coroane, una de diamant si alta de argint, in valoare de 270.000 de dolari. La acestea se adauga o bursa de studii in valoare de 45.000 de dolari la Scoala de Film si Televiziune din New York. Timp de un an, ea va primi un salariu special pentru activitatea prestata in domeniul caritabil.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea