Social

Violatorul Ioan Rus sustine ca se trata la psihiatru

Aflat de o saptamana in inchisoarea Regina Coeli din Roma, sub acuzatia de viol si vatamare corporala, mureseanul Rus risca 15 ani de inchisoare. Francesco Pettinari, unul dintre cei doi avocati din oficiu ai lui Rus, ne-a declarat: "Clientul meu sustine ca, la fiecare trei luni, mergea in Romania la tratament psihiatric pentru pierderi de memorie ".

La prima expertiza , romanul l-a agresat pe psihologul inchisorii, o femeie. Reticenta fata de propriul avocat si comportamentul din momentul arestarii se vor adauga la verdictul de „ pericol social ", ceea ce implica mentinerea lui in inchisoare.

Despre seara agresiunii, Rus sustine ca se intorcea acasa, intr-un cartier periferic al Romei, si s-a oprit in gara La Storta, unde a baut trei pahare de vin cu un prieten. In jurul orei 22.00, a ajutat-o pe studenta africana de 31 de ani sa traverseze, dupa care nu isi mai aminteste nimic. Pettinari afirma ca atat probele biologice, cat si flagrantul confirma agresiunea sexuala, cu raport atat oral, cat si normal.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea