Social

#cei 7 violatori Vaslui #fata violata Vaslui #fata violata de 7 tineri

Violatorii din Vaslui au rude sus-puse! Cine sunt cei care le-au asigurat eliberarea

Ancheta in cazul violului de la Vaslui a fost finalizata. Parchetul General a facut verificari si a ajuns la concluzia ca procurorii vasluieni sunt cei care au gresit in acest caz, informeaza B1 TV. Ei nu au atacat decizia instantei atunci cand judecatorii au hotarat cercetarea in libertate a celor sapte tineri acuzati de viol.

Primul vinovat gasit este procurorul de sedinta Ingrid Botezatu care, potrivit Parchetului General, si-a exercitat functia cu grava neglijenta atunci cand nu a contestat decizia initiala a instantei.

In dosarul violului de la Vaslui au aparut noi dezvaluiri, legate de sefului politiei din judet, un personaj extrem de controversat. Mihai Carp, seful IPJ Vaslui, care este ruda cu doi dintre violatori si cu sateanul care le-a amenintat pe jurnaliste cu violul in grup, informeaza Jurnal de Vaslui.

Conducatorul IPJ Vaslui s-a facut remarcat la o conferinta de presa din urma cu aproape 4 ani cand spunea ca in zona nu sunt grupuri infractionale organizate care sa nu fie monitorizate de subordonatii sai.

Sursa foto: spynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea