Social

#reduceri apiland #vinerea verde #apiland #reduceri

Vinerea verde pe apiland.ro! Profita de reduceri!

In perioada 20.11.2015 – 22.11.2015 pe apiland.ro se desfasoara Black Friday, campanie pe care noi preferam sa o numim “Vinerea verde!”

Am pregatit promotii noi si multe surprize. Oferim pachete promotionale cu un produs gratuit, sau cu transport gratuit, dar si reduceri de pana la 25% la cele mai vandute apicole. Si pentru ca aceasta oferta sa fie si mai interesanta oferim o reducere de 15% la Laptisorul de matca pur cu aroma de mango – un produs nou, lansat pe piata din Romania doar de cateva zile. Deasemenea pentru comenzi de peste 200 lei transportul este gratuit.

Campania “Vinerea verde!” a luat nastere din dorinta de a raspunde nevoilor clientilor nostri, care atunci cand aleg un produs apicol au nevoie de timp sa analizeze oferta, sa se informeze legat de beneficiile produselor apicole, sa compare preturile – de aceea oferim 3 zile de reduceri.

Shopping-ul online este o experienta din ce in ce mai interesanta, mai relaxanta si mai utilizata. Nimic nu e mai placut decat sa cautam produsele care ne intereseaza si sa le alegem pe cele care ni se potrivesc cel mai bine. In acest an, magazinul online apiland.ro isi doreste ca fiecare client sa fie multumit de produsele achizitionate, dar si de calitatea serviciilor oferite.

Dorim sa ne rasplatim clientii si sa le multumim pentru increderea pe care o au in apicolele Apiland

Nu pierdeti startul si fiti prezenti pe apiland.ro incepand de vineri, ora 00:00! Va asteptam cu drag!

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea