Social

#vreme calda #ploua arii extinse #weekend cald #vreme primavara

Vine primavara in ianuarie!

Ultima saptamana din ianuarie aduce cu sine temperaturi crescute , specifice pentru luna martie, dar si ploi, anunta specialistii de la Administratia Nationala de Metereologie.

In acest weekend vom avea temperaturi maxime de pana la 14 grade Celsius, iar vineri si sambata se anunta un timp foarte frumos pentru aceasta perioada, mai anunta ANMH.

In timp ce temperaturile maxime sunt ridicate, cele minime nu vor cobora mai jos de minus doua grade Celsius.

Cu toate acestea, cerul va fi noros si va ploua in majoritatea regiunilor, in mod special in sudul tarii, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 15 litri pe metrul patrat. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, pe litoral, iar in partea a doua a intervalului si in sudul Banatului.

Duminica, va fi, de asemenea, cald si va continua sa ploua pe arii extinse. Maximele vor fi intre 4 si 12 grade C, iar minimele, intre 1 si 7 grade C.

In Capitala, weekendul vine cu vreme buna de iesit la plimbare, insa vor fi si conditii de ploaie. Potrivit ANM, maximele acestor zile se vor incadra intre 9 si 12 grade C, iar minimele, intre 2 si 5 grade C.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea