Social

#vindecare miraculoasa #coronavirus #vindecare #miracol

Vindecare miraculoasa! Are 103 de ani si s-a vindecat de coronavirus

O femeie in varsta de 103 ani s-a vindecat de coronavirus, dupa ce a stat internata timp de 11 zile. Femeia fin mexic, care suferea de o grava boala pulmonara cronica s-a vindecat ca prin minune, potrivit Institutului mexican de securitate sociala (IMSS).

Din fericire, femeia nu suferea de hipertensiunea, diabetul sau obezitatea, factori care duc la agravarea bolii.

"Acest detaliu a contribuit la succesul tratamentului sau", au declarat reprezentantii IMSS intr-un comunicat de presa, potrivit realitatea.net.

Femeia in varsta de 103 ani a ajuns la spital pe 22 septembrie la Spitalul General Regional din Guadalajara, in statul Jalisco, cu nasul infundat, un puseu de febra si dificultati de respiratie, dar nu necesita conectarea la ventilator.

"A fost intotdeauna foarte vesela, constienta, vorbind cu medicii. Chiar si la final, ne-a recomandat sa ne ingrijim. Evolutia ei a fost foarte buna, iar simptomele au disparut", a declarat directorul spitalului, David Sanchez. Femeia s-a intors acasa vinerea trecuta. 

Acesta nu este singurul caz de acest fel din Mexic. Potrivit jurnalistilor de la AFP, un barbat din statul Tabasco s-a vindecat de coronavirus la varsta de 118 ani, dupa ce, pe 25 iulie a fost diagnosticat cu temuta boala. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea