Social

#vremea in bucuresti #vremea in tara #prognoza meteo #ninsori #vremea #ger

Vin ninsorile si gerul! Ce temperaturi anunta meteorologii

Vremea se raceste din nou, iar temperaturile geroase revin. In urmatoarele zile, Romania va fi lovita de ger, minimele ajungand pana la -21 de grade Celsius.

 

Miercuri, vremea se va raci treptat in toata tara. In Banat, Crisana, Transilvania si Oltenia, local va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura si trecator fulguieli. La munte si in dealurile subcarpatice cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si in cursul noptii. indeosebi in a doua parte a intervalului va ninge slab, local in regiunile estice si cu totul izolat in rest. Vantul va sufla slab si modeat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei, precum si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 4 grade Celsius, potrivit mediafax.ro.

In Bucuresti, temperaturile vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va avea innorari, iar trecator va ninge slab, indeosebi in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va ajunge pana la 0 grade Celsius.

Joi vremea se va raci si va fi ger, dimineata, indeosebi in nord si centru, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime, vor fi cuprinse, in general, intre -7 si 2 grade Celsius, iar cele minime se vor situa intre -21 si -9 grade Celsius, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali pana spre -26 de grade Celsius, dar si mai ridicate in Dealurile de Vest, pana la -6 grade Celsius. in nord-vestul, centrul teritoriului, precum si in zonele de deal si de munte cerul va fi variabil, iar in rest va prezenta innorari. Va mai ninge slab, pe arii restranse, indeosebi in regiunile sudice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului in Moldova, Dobrogea, estul Munteniei si pe crestele montane. In zonele joase, pe arii restranse, va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura, in primele ore, indeosebi in regiunile intracarpatice, iar noaptea si in rest.

In Bucuresti cerul va fi mai mult noros si se vor inregistra precipitatii sub forma de ninsoare, in special in prima parte a zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va scadea pana la -14 grade Celsius in timp maxima nu va urca mai sus de -5 grade Celsius.

Sursa foto: arq.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea