Social

#vremea bucuresti #avertizare cod galben # cod galben ninsori # ninsori bucuresti

Vin ninsorile! Cand va ninge si la Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca de luni va incepe sa ninga in mai multe regiuni din tara, fiind posibila chiar o avertizare de Cod galben. Ministerul Administratiei si Internelor a convocat deja comandamentul de iarna.

"De luni, in partea de vest, nord si centru si mai ales la munte, precipitatiile vor fi sub forma de zapada. De marti, ninsorile se vor muta in sud. Luni este posibil sa dam o avertizare COD GALBEN de ninsori", a declarat directorul ANM, Ion Sandu.

De asemenea, meteorologii au anunta ca ninsorile se vor mentine pe intreaga durata a saptamanii viitoare, iar miercuri este posibil ca acestea sa ajunga 10 l/metru patrat, situatie ce ar pune in dificultate desfasurarea traficului.

In ceea ce priveste temperaturile, valorile maxime vor scadea destul de drastic. Acestea vor varia intre 0-5 grade Celsius, ajungand la 10 grade Celsius in zonele depresionare.

Sursa foto: realitatea.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea