Social

# alerta vreme urata #vremea #vreme urata

Vin din nou furtunile. Alerta de vreme rea!

Meteorologii nu vin cu vesti bune despre vreme nici pentru saptamana viitoare. Se anunta ploi si furtuni in mai multe judete ale tarii.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din sud-estul,, nordul si centrul tarii, incepand de luni, 23 iulie, pana marti, 24 iulie, la ora 23.00.

Temperaturile maxime vor fi de 22-25 de grade in vestul si nord-vestul tarii, in Maramures, Crisana si Banat, dar si in jumatatea nordica a Transilvaniei, in timp ce in sudul tarii, in Oltenia si Muntenia, va fi mai cald, iar temperaturile vor atinge chiar si 34 de grade Celsius.

Vremea rea pune stăpânire pe mai multe judeţe din sud-estul ţării, printre care şi Călăraşi. Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) a emis cod galben de ploi şi vijelii, valabile d eluni, 23 iulie, ora 10.00, şi până marţi seară, 24 iulie, ora 23.00.

Citeste mai mult: adev.ro/pc9etm

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea