Social

#viktor ianukovici #presedinte ucraina #criza ucraina #proteste ucraina #fuga ianukovici

Ucraina: Peste 50 de oficiali, acuzati de crima. Ianukovici, disparut!

Fostul presedinte Viktor Ianukovici s-ar afla inca pe teritoriul Ucrainei, a anuntat luni seara consilierul acestuia Anna Gherman. Aceasta a refuzat insa sa dea detalii despre locul precis in care s-ar afla presedintele.

Anna Gherman a precizat, de asemenea, ca nici ea nu poate fi alaturi de Ianukovici, iar acest lucru o intristeaza. "El se afla in Ucraina. Stiu asta. Intotdeauna am avut metodele mele de a afla unde el se afla, desi multi au incercat sa minimizeze influenta mea asupra lui. Eu nu il caut, voi sunteti cei care-l cautati.

In urma cu cateva zile, cand Viktor Ianukovici se afla la Harkiv, i-am trimis niste declaratii pe care trebuia sa le pronunte in fata presei, dar Ianukovici a ales o alta cale. Imi pare rau ca nu am fost alaturi de el in acel moment. Nu i-as fi permis sa spuna anumite cuvinte", a declarat Anna Gherman.

In prezent, peste 50 de persoane, inclusiv oficiali de rang inalt, au fost arestate si acuzate pentru uciderea protestatarilor de la Kiev.

Sursa foto: radio-resita.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea