Social

#furtuna #tornada #meteo

Vijelii in tara si in Bucuresti - oameni loviti de trasnet, orase fara curent

Furtuni puternice au avut loc in mai multe zone din tara: la Cluj, Bistrita, Targu- Jiu dar si in judetele Mehedinti si Dolj, au avut loc caderi de grindina si, mai mult, cativa oameni au fost loviti de trasnet . Si Bucurestiul a fost lovit de o furtuna puternica miercuri noaptea, in jurul orelor 23.30.

Cinci persoane din Tg. Jiu au ajuns la spital, miercuri, seara, dupa ce au fost lovite de trasnet in timp ce se aflau intr-o casa unde se adapostisera de furtuna.

Cele cinci persoane, trei barbati si doua femei, se intorceau de la o gradina, unde muncisera. De teama ploii puternice si a fulgerelor, ei s-au adapostit intr-o casa din Tg. Jiu aflata in lucru. La scurt timp, imobilul a fost lovit de trasnet, iar cei cinci au avut nevoie de urgenta de ingrijiri medicale.

Catalin Dan de 27 de ani, Aurica Dan de 47 de ani, Andreea Dan, de 23 de ani, si ceilalti doi barbati, cu varste cuprinse intre 45 si 50 de ani, au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Judetean Targu Jiu de catre mai multe ambulante.

"Au fost aduse cinci persoane care se aflau intr-o casa ce a fost trasnita. Au fost adusi in stare de soc, din cauza undelor electromagnetice cauzate de trasnet, dar nu au arsuri. Doar femeia de 47 de ani se afla intr-o stare mai grava, pentru ca are un trumatism cranian. Starea celorlalti este stabila", a declarat Ramona Oprea, medic UPU Targu Jiu.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea