Social

#pdl #inlocuitor #adriean videanu #traian băsescu

Videanu: Nu exista acel om politic in interiorul PDL care sa il inlocuiasca pe Traian Basescu

Adriean Videanu, prim-vicepresedintele PDL ,  a declarat duminica, la Craiova, ca nu exista in PDL un om politic care sa-l inlocuiasca pe Traian Basescu, scrie adevarul.ro. Totodata, Videanu nu a exclus posibilitatea de a-si depune candidatura la alegerile pentru sefia partidului, adaugand ca aceasta decizia va fi discutata in interiorul formatiunii.

"Vom discuta acest lucru in interiorul partidului. Ceea ce pe mine ma intereseaza este ca in interiorul partidului sa se prezinte un proiect politic . Am sa fiu foarte sincer: nu exista acel om politic in interiorul PDL astazi care sa-l inlocuiasca pe Traian Basescu. De aceea PDL are nevoie de o echipa care sa incerce sa compenseze faptul ca Traian Basescu nu mai este in interiorul PDL", a declarat Videanu.

Referitor la declaratiile Elenei Udrea care sustinea ca ar fi nevoie de “improspatarea” partidului,  Adriean Videanu a subliniat faptul ca in interiorul gruparii au fost promovati permanent oamenii care s-au alaturat PDL: “PDL a avut tot timpul mecanismele interne de a promova in interiorul partidului oameni care au venit alaturi de noi. Uitati-va la listele de europarlamentare si cele parlamentare. Nu trebuie sa asteptam un anumit moment politic pentru a avea oameni noi”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea