Social

Videanu ia pe sus corturile de campanie ale PSD

Primarul general al Capitalei a dat ordin ca punctele de campanie ale social-democratilor din sectorul 2 sa fie desfintate.
 
Cu doar doua zile inainte de terminarea campaniei electorale, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, vrea sa rada corturile electorale ale PSD din sectorul 2. In acest sens, pedelistul a semnat o dispozitie prin acestea vor fi desfiintate pe motiv ca ar fi fost amplasate fara a avea avizul Comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunarilor publice din cadrul Primariei Bucuresti.

Vizate de dispozitia din 22 mai, dar inregistrata de-abia joi, sunt corturile social-democrate amplasate in Soseaua Iancului-Soseaua Pantelimon, in zona Mc’Donalds, Magazinul Bucur Obor-Soseaua Colentina, intersectia Lascar Catargiu-Piata Gemeni, intersectia Stefan cel Mare-strada Vasile Lascar, parcul Plumbuita , intersectia Mihai Bravu-Bulevardul Ferdinand I, bulevardul Pache Protopopescu-Mihai

Bravu, parcul Tei, parcul Motodrom, intersectia Andronache, parcul Gradina Icoanei , Soseaua Colentiona-strada Nicolae Canea, intersectia Soseaua Vergului cu Pantelimon, Bulevardul Basarabiei-Patinoar- Piata Volanta Marcu Petru, Parcul National, parcul Florilor, Parcul Morarilor si parcul Lunca Florilor.

In replica, la dispozitia lui Videanu, presedinta organizatiei PSD sectorul 2, deputatul Rodica Nassar spune ca totul face parte din hartuiala de campanie.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea