Social

Videanu acuza PSD sprijinit de PNL si BEC de tentativa de fraudarea a alegerilor in Ilfov

Liderul PD-L Adriean Videanu a acuzat PSD de tentativa de fraudare a alegerilor in judetul Ilfov. Videanu sustine ca PSD este sprijinit in acest demers de PNL si de Biroul Electoral Central si ca la baza incercarii de fraudare a alegerilor sta "mafia terenurilor".

"Vream sa detaliem tentativa de frauda pe care PSD-ul o face cu spirjinul PNL si, din pacate, al BEC in judetul Ilfov. Suntem ingrijorati de evolutia procesului electoral in judetul Ilfov. Practic, ceea ce intereseaza PSD-ul nu este corectitudinea desfasurarii procesului electoral ci, evident, presedintia Consiliului Judetean Ilfov", a declarat Adriean Videanu. El a explicat ca interesele PSD in judet sunt legate de "mafia terenurilor, demascata de presa de multe ori".

In ceea ce priveste anularea alegerilor la Vidra, Videanu a catalogat decizia drept "absolut inadmisibila" avand in vedere ca la sectiile de votare, in timpul votului, nu s-a semnalat nici o tentativa de frauda si toti reprezentantii partidelor politice au semnat procesele verbale la fiecare sectie.

Mai mult, Videanu a explicat ca mitingul spontan de strada a aparut intr-un moment in care rezultatul alegerilor era deja cunoscut. "Surprinzator, contestatia vine de la PSD, care obtinuse 200 si ceva de voturi, in conditiile in care candidatul PD-L avea 2.042 de voturi si candidatul PNL 1.550 de voturi", a precizat liderul PD-L.

Contestatia PSD este sustinuta "in mod jalnic" de declaratiile unor "oameni nevinovati", care argumenteata ca nu au fost lasati sa voteze in timpul legal, a mai spus Videanu. Contestatia PSD spune altceva: ca s-a votat dupa ora 21, "lucruri necorelate legat de sustinerea contestatiilor", a adaugat el.

Adriean Videanu a facut un apel catre Biroul Electoral Central sa nu fie partas la tentative de frauda. Biroul Electoral Central a anulat alegerile desfasurate duminica in satul Sintesti , comuna Vidra. Scrutinul va fi repetat pe 15 iunie. Decizia este definitiva si irevocabila.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea