Social

Victorie lejera cu Marseille

Cu trei zile inaintea primei manse cu CFR Cluj, RC Lens a invins-o pe Olympique Marseille , cealalta reprezentanta a Frantei in finalele Cupei Intertoto. Elevii lui Francis Gillot au castigat cu 2-0 acasa, pe Stade Bollaert, in etapa a doua din Ligue 1 . In minutul 38, Aruna Dindane a fost dezechilibrat in careu, iar arbitrul a dictat penalty destul de usor. Portarul lui Marseille a respins sutul capitanului Leroy, insa din spate a venit Seydou Keita, care a trimis in plasa. Lens si-a dublat avantajul in minutul 61, prin reusita brazilianului Hilton. "Am o echipa de calitate. Jucatorii mei au marcat sase goluri in doua meciuri, fara sa primeasca nici unul", a spus tehnicianul francez.

SIGURANTA
In aceasta dimineata, delegatia lui Lens va pleca la Cluj, pentru partida tur din finala Cupei UEFA Intertoto, programata maine, la ora 17:00. Desi au senzatia ca vin la capatul lumii, francezii nici nu concep sa nu castige. "Dupa o saptamana magnifica pe Bollaert, trebuie sa ne indreptam atentia catre indepartata Romanie si catre surprinzatoarea echipa din Cluj. Cheia finalei e participarea in Cupa UEFA. Tinand cont de ceea ce a aratat echipa pe teren, vom fi bucurosi sa traim aceasta aventura europeana chiar in anul centenarului", scrie site-ul oficial al gruparii din Hexagon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea