Social

Victoras Iacob va urmari din pat marele derby

"Jancker" s-a accidentat in timpul partidei cu FC National, atunci cand o interventie dura a lui Ovidiu Burca i-a afectat pometele si i-a produs o fractura de clavicula. El va rata aproape sigur intreg sezonul.

Masivul atacant nu poate asista la meciul din Giulesti fiindca a fost obligat de medici sa nu faca nicio miscare care i-ar putea afecta umarul.

Familia ii va fi alaturi

"Durerile l-au mai lasat. A inceput sa faca exercitii la bicicleta, dar nu poate sta mai mult de o jumatate de ora in picioare. Trebuie sa ramana intins pe pat aproape tot timpul.

N-are cum sa vina in Giulesti, fiindca acolo va fi oricum nebunie", ne-a declarat un apropiat al jucatorului. Inainte de partida Rapid - Steaua, Victoras Iacob se va delecta cu un DVD continand inregistrarea celor mai bune evolutii ale sale.

Fotbalistul va urmari partida alaturi de familia sa, venita special de la Ramnicu Valcea. Cei dragi il vor ajuta pe puternicul varf de atac sa treaca peste momentul de amaraciune cauzat de absenta de la marea "dubla". Frustrarea lui Victoras Iacob este cu atat mai mare cu cat ar fi vrut sa se razbune pe clubul care l-a dat afara in urma cu doi ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea